Despre Noi | Program Magazin

Stimate Client,

Pentru ca in ziua de azi informatia este extrem de importanta, in special in mediul online, dorim sa te informam cu privire la cine suntem si ce avem de oferit.

Cine suntem?

ColibriArt este „Magazinul tau de Bijuterii” – Si suntem formati dintr-o echipa tanara si plina de exuberanta, cu experienta in designul accesorilor si care incearca permanent sa promoveze bunul gust si luxul discret prin fiecare bijuterie aleasa pentru dumneavoastra.
Societatea noastra este importatoare si distribuitoare de bijuterii din argint. Scopul nostru este de a oferi o selectie cat mai completa de bijuterii, accesorii si idei de cadouri pentru dumneavoastra. Ne dorim sa castigam aprecierea si respectul clientilor nostri, promovand produse de calitate si servicii impecabile, la preturi rezonabile.

Program Magazin Colibri Art:

Comenzi Telefonice: De luni pana vineri in intervalul orar 10-17

Comenzi Online: Non-Stop

Comenzi Magazin Facebook: Non-Stop

Suport Clienti in Facebook: Raspundem in maxim 24 de ore (pt. zilele lucratoare)

Suport Telefonic: De luni pana vineri in intervalul orar 10-17

Magazinul online ColibriArt.ro este detinut de catre firma :

Colibri Art Top S.R.L.,
Reg.Com.: J40/6054/2020,
C.U.I.: 42600442

Nr. aut. ANPC – Metale Pretioase: 11306

Date de contact,
Departament Vanzari / Suport Clienti:
Telefon: 0770.201.764
E-mail: contact@colibriart.ro
Formular contact: www.colibriart.ro

Care este viziunea noastra?

Viziunea noastra este despre „Magazinul Tau de Bijuterii” si putem spune ca o facem cu toata sinceritatea. Crezul nostru punand Clientul pe primul loc. Echipa noastra se afla la dispozitia ta, si nu uitam nici o clipa ca tu, Clientul, esti persoana care trebuie sa fie multumita de relatia cu noi.
Ne bucuram sincer atunci cand clientii nostri ne spun ca suntem magazinul in care revin mereu cu placere.

De ce sa ai incredere in noi?

Stim ca azi increderea se castiga greu, dar de fiecare data cand un client ne transmite impresia sa pozitiva dupa primirea comenzii plasate, stim ca am avansat cu un pas important catre increderea ta! Si ne bucuram de ce atat de multi decid sa revina!

Pentru ca ne dorim sa te convingem sa devii clientul nostru, incercam sa-ti oferim o lista de argumente care te vor tine langa noi.

Lista de argumente:

  • Atitudine orientata catre client;
  • Calitate exceptionala a bijuteriilor din argint;
  • Inovatie permanenta;
  • Toate datele noastre de contact, cat si toate informatiile despre firma noastra sunt afisate pe site si pot fi usor gasite si vizualizate;
  • Oferim detalii clare despre modalitatile de plata si de livrare pentru clientii nostri;
  • Avem metodele cele mai simple si mai sigure de plata;
  • Noi avem incredere in produsele pe care ti le oferim! Astfel, poti returna orice produs cumparat de la noi, fara nici un fel de explicatii, comisioane sau costuri ascunse. Procedura de returnare a produselor este afisata in sectiunea Politica de Returnare;
  • Magazinul are un link catre site-ul ANPC – Agentiei pentru Protectia Consumatorilor, conform obligatiei legale;
  • Oferim detalii despre conditiile implicite care apar o data cu utilizarea site-ului si cu achizitionarea de produse de la noi, in sectiunea Termeni si Conditii;

Ce avantaje iti oferim?

Pentru ca stim ce inseamna sa mergi la cumparaturi in magazine aglomerate, dorim sa iti oferim varianta mult mai comoda si simpla de a cumpara accesorii, bijuteriile visate sau cadouri pentru cei dragi cu doar cateva click-uri, chiar de acasa sau de la birou direct din „Magazinul tau de bijuterii”.
La ColibriArt tu esti persoana cea mai importanta! Punem mare valoare pe parerea ta, si principalul nostru scop este ca tu sa fii multumit si sa revii cu placere in magazinul nostru.
Fiecare bijuterie oferita de ColibriArt este una rafinata, finisata cu grija si de o calitate deosebita. In acelasi timp suntem deschisi la nou si plini de fantezie. Vei putea gasi in produsele noastre si bijuterii inedite.
Nu in ultimul rand, ai posibilitatea de a returna orice produs cumparat de la noi, daca nu esti multumit de el. Noi avem incredere in produsele noastre si suntem siguri ca te vei indragosti imediat de accesoriile tale ColibriArt.