La ColibriArt

Stimate Client,

Fiecare comanda de bijuterii plasata si confirmata, de Luni pana Vineri inainte de ora 15:00; va fi predata curierului rapid in aceeasi zi si va pleca catre dumneavoastra in urmatoarea zi lucratoare. Timpul de livrare poate fi cuprins intre 24 si 48 de ore iar acest interval depinde exculsiv de logistica serviciului de curierat rapid.
Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duminica, sau in zilele de sarbatoare legale, vor fi predate curierului in prima zi lucratoare de la plasarea comenzii, iar aceasta va fi transmisa catre dumneavoastra in urmatoarea zi. Timpul de livrare va fi tot de 24-48 de ore.

In situatiile in care localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului DPD / Sameday, comenziile vor fi livrate prin serviciul de curierat al Bookurier si va ajunge la dumneavoastra in 2-3 zile lucratoare.

Termenele de livrare pot fi prelungite in cazul in care doresti sa modifici adresa de livrare; sau preferi livrarea intre anumite ore ale zilei. De asemenea, cu titlu de exceptie, in perioadele aglomerate ale anului (perioada Craciunului, a Sfantului Valentin sau a Sarbatorilor Pascale) sau pentru localitatile aflate la distanta de orasele mari este posibil ca livrarea sa dureze 48-72 de ore.

Tarife Curier

In cazul in care valoarea comenzii dumneavoastra este mai mare de 200 RON si se afla in aria de acoperire a Curierului, atunci Livrarea este Gratuita! Iar pentru comenzile cu sume mai mici de 200 RON, costul curierului suportat de dumneavoastra va fi dupa cum urmeaza:

  • Livrari in Bucuresti – 15 RON
  • Livrari in orasele din aria de acoperire a curierului DPD sau Sameday– 20 RON
  • Livrari in afara ariei de acoperire a curierului DPD sau Sameday – 20 RON prin serviciul Bookurier sau va vom informa despre costurile suplimentare solicitate de curierul DPD in vederea confirmarii comenzii de catre Dvs.

Pentru livrari in afara Romaniei, va rugam sa consultati tarifele curieratului EMS, serviciul rapid oferit de Posta Romana.

Important:

Leaf Tech S.R.L. isi rezerva dreptul de nu expedia si de a prelungi termenul de livrare pana la confirmarea telefonica a comenzii; in cazul comenzilor care nu includ toate informatiile necesare livrarii sau care necesita detalii suplimentare din partea clientului.