Cum Comand?

Cum Cumperi / Comanzi pe ColibriArt?

Stimate Client,

Acum e mai simplu ca oricand sa cumperi bijuteriile tale preferate!
Daca nu aveti deja un cont la ColibriArt, puteti alege sa comandati online fara a va inscrie pe site. In continuare gasiti informatii despre cum puteti comanda fara cont!
In cazul in care nu doriti sa plasati comanda online, va stam la dispozitie si la numarul de telefon 0770201764 in intervalul orar 10-17 de luni pana vineri, sau la adresa de e-mail contact@colibriart.ro. Pentru comenzile plasate telefonic, ColibriArt va solicita acordul Clientului pentru inregistrarea datelor de contact  in vederea expedierii comenzii dumneavoastra.

Toate informatiile pe care ColibriArt le va solicita de la dumneavoastra se regasesc in Formularul de Comanda si sunt necesare pentru a putea trimite comanda catre locatia solicitata.

Pentru a incepe sa cumperi pe site-ul nostru trebuie doar sa va alegeti produsele pe care le doriti si cu un simplu click le puteti adauga in Cosul de Cumparaturi (click pe butonul Adauga in Cos). Iar atunci cand esti gata, poti incepe plasarea comenzii prin completarea Formularului de Comanda.
Tot ce trebuie sa faci atunci cand ai selectate produsele dorite, este sa dai click pe Cosul de Cumparaturi, sa completezi datele de contact solicitate in Formularul de Comanda, urmand ca in pasul final sa bifati Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile, dupa care sa dati click pe Finalizeaza Comanda.

Indiferent daca iti creezi sau nu un cont, nu vei primi niciodata e-mail-uri neadecvate. Afla mai multe despre confidentialitatea datelor tale citind Politica de Confidentialitate.
Daca in urma comenzii doriti sa primiti o factura pentru societate comerciala, este suficient sa completati casutele Companie si C.U.I..

Adresa completata in Formularul de Comanda este cea la care va fi livrata comanda dumneavoasta.

Pentru orice comanda plasata veti primi un e-mail de confirmare, cu toate datele completate de dumneavoastra: adresa de livrare si cea de pe factura, produsele comandate si valoarea acestora. Daca nu ati primit acest e-mail, va rugam respectuos sa ne contactati!
In cel mai scurt timp veti fi contactat(a) telefonic de catre unul dintre consilierii nostri pentru confirmarea detaliilor comenzii tale.

Modalitatea de plata

Momentan va oferim urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata cash la primirea coletului (sistem ramburs) – inseamna ca veti achita cash valoarea comenzii la primirea coletului direct catre firma de curierat. Si bineinteles ca veti primi o chitanta de la serviciul de curierat pentru valoarea achitata.

2. Plata online de maxima siguranta prin serviciul EuPlatesc.ro

IMPORTANT:

In cazul in care, din culpa acestuia, Clientul refuza primirea/plata coletului sau nu poate fi contact pentru livrare, Colibri Art va anula comanda, iar urmatoarea comanda a Clientului va fi acceptata de Colibri Art doar prin plata online, in avans.