Inele din Argint cu Pietre Semipretioase

← Inapoi

Afișez toate cele 16 rezultate

NOU
59.00 lei TVA inclus

Inel cu design interesant

NOU
59.00 lei TVA inclus

Inel cu un design fabulos

NOU
59.00 lei TVA inclus

Inel cu un design fabulos

NOU
115.00 lei TVA inclus

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta! Inel Argint 925-Cristale Sofisticate este alegerea perfecta. Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
115.00 lei TVA inclus

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta! Inel Argint 925-Pasiune Albastra este alegerea perfecta. Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
115.00 lei TVA inclus

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta! Inel Argint 925-Pasiune Rosie este alegerea perfecta. Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

Inele din Argint

Inel Argint 925-Irezistibil

115.00 lei TVA inclus

Inel elegant pentru un look chic!

NOU
59.00 lei TVA inclus

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta! Inel Argint 925-Cristale Fine este alegerea perfecta. Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
54.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Frunzulita Stralucitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
49.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Finete Sclipitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
61.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Sclipiri Divine este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
61.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Cristal Central este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
66.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Cristale Sclipitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
51.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Inima de Cristal este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
75.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Marquis si Cristale este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-15%
NOU
52.00 lei 44.00 lei TVA inclus

Inel Argint 925-Cercuri de Turcoaz este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!