Inele din Argint cu Pietre Semipretioase

← Inapoi

Afișez toate cele 15 rezultate

NOU
115.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Cristale Sofisticate este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
115.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Pasiune Albastra este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
115.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Pasiune Rosie este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
59.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Cristale Fine este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
54.00 lei

Inel Argint 925-Frunzulita Stralucitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
49.00 lei

Inel Argint 925-Finete Sclipitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
61.00 lei

Inel Argint 925-Sclipiri Divine este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
61.00 lei

Inel Argint 925-Cristal Central este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
66.00 lei

Inel Argint 925-Cristale Sclipitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
75.00 lei

Inel Argint 925-Marquis si Cristale este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!