Inele din Argint | ColibriArt.ro

Inele din Argint

← Inapoi

Afișez toate cele 47 de rezultate

NOU
115.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Cristale Sofisticate este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
115.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Pasiune Albastra este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
115.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Pasiune Rosie este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU

Inel Argint 925-Iluzie Delicata este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inel Argint 925-Stil Dulce este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
93.00 lei

Inel Argint 925- Aranjament Floral este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
59.00 lei

Alege sa faci un cadou deosebit persoanei importante din viata ta!Inel Argint 925-Cristale Fine este alegerea perfecta.Nu ezita sa cumperi de la Colibri Art cele mai frumoase bijuterii din argint la preturi imbatabile!

NOU
47.00 lei

Inel Argint 925-Inimi Inlantuite este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta!Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art! 

NOU
54.00 lei

Inel Argint 925-Frunzulita Stralucitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
49.00 lei

Inel Argint 925-Finete Sclipitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
61.00 lei

Inel Argint 925-Sclipiri Divine este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
61.00 lei

Inel Argint 925-Cristal Central este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
74.00 lei

Inel Argint 925-Fancy Design este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
49.00 lei

Inel Argint 925-Inimioare inlantuite este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta!este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta!

NOU

Inele din Argint

Inel Argint 925- Flori

89.00 lei

Inel Argint 925- Flori este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inele din Argint

Inel Argint 925-Sageti

53.00 lei

Inel Argint 925-Sageti este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
66.00 lei

Inel Argint 925-Cristale Sclipitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inele din Argint

Inel Argint 925-Valuri

33.00 lei

Inel Argint 925-Valuri este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
75.00 lei

Inel Argint 925-Marquis si Cristale este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inele din Argint

Inel Argint 925-Labirint

59.00 lei

Inel Argint 925-Labirint este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
23.00 lei

Inel Argint 925 -Benzi Incrucisate este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-19%
NOU
58.00 lei 47.00 lei

Inel Argint 925-Pomul Vietii Minimalist este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inel Argint 925-Cercul Infinit este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-14%
NOU
63.00 lei 54.00 lei

Inel Argint 925-Linii Fine este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-22%
NOU
67.00 lei 52.00 lei

Inel Argint 925-Floarea Thailandei este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inele din Argint

Inel Argint 925-Aripi

79.00 lei

Inel Argint 925-Aripi Inimi Inlantuite este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
69.00 lei

Inel Argint 925-Val Delicat este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inel Argint 925-Triunghi Impletit este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-30%
NOU
79.00 lei 55.00 lei

Inel Argint 925-Roza Vanturilor este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-39%
NOU
59.00 lei 36.00 lei

Inel Argint 925-Perla Iubitoare este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
65.00 lei

Inel Argint 925-Dragoste Jucausa este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-18%
NOU
49.00 lei 40.00 lei

Inel Argint 925-Sfoara Rasucita este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inel Argint 925-Design Indraznet este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU

Inel Argint 925-Verigheta simpla este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

NOU
99.00 lei

Inel Argint 925-Floarea Vietii este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-9%
NOU
23.00 lei 21.00 lei

Inel Argint 925-Inima Romantica este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-25%
NOU
79.00 lei 59.00 lei

Inel din argint antichizat cu filigran

-25%
59.00 lei 44.00 lei

Inel Argint 925-Inima si Copacul Vietii Antichizat este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-27%
52.00 lei 38.00 lei

Inel Argint 925-Silueta Copacului Vietii este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!

-10%
69.00 lei 62.00 lei

Inel Argint 925-Copacul Vietii fermecat este un inel din argint de dama perfect pentru a fi oferit persoanei importante din viata ta! Cumpara bijuterii din argint moderne si de calitate de la bijutierul tau online - Colibri Art!